Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/forandringspunktet.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
INTRODUKTION | Morten Saaugaard
2236 1861 mosaau@icloud.com

Hej!

Mit navn er Morten, og her på forandringspunktet.dk kan du læse mere om, hvad TANKEFELTTERAPI/EFT er og hvordan jeg kan hjælpe dig med at forandre aktuelle aspekter i dit liv. Behandlingerne foregår i terapirummet på Neapelvej 2, København S, og du kan booke en tid ved at skrive i i kontaktformularen i menuen PRISER OG PRAKTISK eller ringe på tlf. 2236 1816. Som certificeret tankefeltterapeut og uddannet kognitiv terapeut, samt rygestopkonsulent i det offentlige, er jeg  god til, i samarbejde med dig, at finde ind til det centrale af netop dit problem. Det gør, at vi hurtigt kan komme ind til kernen af behandlingen og opnå en forandring.

I afsnittet OM TFT/EFT  forklarer jeg, hvad terapien går ud på, og hvad den kan. Menuen ANBEFALINGER giver dig et indtryk af andres oplevelser med terapien. I menuen FORANDRINGER er  flere klienters beskrivelser af virkningen af deres behandling. Her finder du også blogindlæg hvor jeg kommer omkring forskellige problemstillinger du måske kan genkende fra dig selv og gerne vil have hjælp til at forandre.

Ring og få en snak om det, der fylder lige nu eller send en besked via kontaktformularen med dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op.

Jeg glæder mig til at se dig

Forandringspunktet, Neapelvej 2 på Amager